Slušate: Popodne sa Milošem Lazićem

Pesma: Oliver Dragojević - Teško te zaboravljam

Popodne sa Milošem Lazićem
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Oliver Dragojević - Teško te zaboravljam
    2. Zana - Mladicu moj
    3. Plavi orkestar - Ljubi se istok i zapad
    4. Trio rio - Dodji u 5 do 5
    5. Merlin - Nešto lijepo treba da se desi
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. 8. maj - 1 - Dodir noći
    2. 8. maj - 2 - Dodir noći
    3. 8. maj - 3 - Dodir noći
    4. Jelena Đoković - Sreda - Mojih 50
    5. 7. maj - 1 - Dodir noći
  • Preporučujemo
    Salata sa celerom i indijskim orahom Salata sa celerom i indijskim orahom

    Intenzivan i interesantan ukus ove salate će vas iznenaditi, a možete da je koristite i kao namaz.

    Recept za banana hleb Recept za banana hleb

    Ovaj recept je danas ubedljivo najtraženiji na internetu. Ako niste imali priliku da probate čuveni banana hleb, obavezno ga sačuvajte i spremite već danas.

  • Zdravlje
    Vitamin B12: Zdravstvene prednosti za koje možda niste čuli Vitamin B12: Zdravstvene prednosti za koje možda niste čuli

    Vitamin B12 je važan za zdravlje vašeg nervnog sistema i crvenih krvnih zrnaca. Može se naći u mnogim životinjskim proizvodima i obogaćenoj hrani.

    Trešnje su izuzetno zdrave: Jedite ih što ih više Trešnje su izuzetno zdrave: Jedite ih što ih više

    Sezona trešanja je počela, ali imajte na umu da neće trajati dugo. Iskoristite ceo period i jedite ih što više jer ovo voće je izuzetno dobro za naš organizam.

  • Putovanja
    Sedam stvari koje morate da vidite u Berlinu Sedam stvari koje morate da vidite u Berlinu

    Berlin je definitvno još jedan evropski grad koji nikada ne spava, a nosi specifičnu energiju koju bi svako trebalo da doživi.

    Spektakularni Novi Zeland Spektakularni Novi Zeland

    Novi Zeland, ostrvo smešteno u jugozapadnom delu Tihi okean, udaljeno je oko 2.000 kilometara od Australije. Ovo prekrasno odredište sastoji se od dva glavna ostrva, Južnog i Severnog, ali i nekoliko manjih ostrva koja doprinose njegovoj raznolikosti

  • Preporučujemo
    Fenomenalni trikovi za PRVOMAJSKI roštilj Fenomenalni trikovi za PRVOMAJSKI roštilj

    Danas će najveći broj nas pripremati roštilj u prirodi, pa nije na odmet da podelimo trikove koji će vam pomoći da klasičan roštilj pretvorite u pravu gozbu.

    Sezona mrava: Evo kako da ih se rešite Sezona mrava: Evo kako da ih se rešite

    Poznato je da se mravi redovno javljaju čim krene toplije vreme i znaju da budu baš iritantni. Ako i vi imate problem sa mravima sigurno tražite adekvatna rešenja u ovom periodu.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.31 117.13 117.95
    CHF 119.15 119.99 120.83
    USD 108.21 108.97 109.73
  • Povezani članci
  • Tart sa čokoladom i malinama

    Sočan, mekan i osvežavajući tart sa malinama savršeno će se uklopiti uz popodnevnu limunadu i kafu. Imajte na umu da recept ne iziskuje da budete profesionalac, a neće vam ni oduzeti mnogo vremena.




    26-04-2024 | 11:35 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstock, chiociolla


    Sastojci:


    Za koru:

    200 g brašna
    100 g maslaca (na sobnoj temperaturi)
    50 g šećera u prahu
    Prstohvat soli
    1 jaje


    Za fil:

    200 g tamne čokolade (iseckane na komadiće)
    200 ml slatke pavlake
    200 g malina (svežih ili zamrznutih)
    2 kašike šećera


    Priprema:


    Zagrejte rernu na 180°C. U posudi pomešajte brašno, šećer u prahu i prstohvat soli. Dodajte maslac iseckan na kockice i mešajte prstima dok smesa ne postane mrvičasta. Dodajte jaje i brzo umesite testo. Umotajte ga u providnu foliju i ostavite u frižideru 30 minuta.


    Nakon što se testo ohladilo, razvaljajte ga na pobrašnjenoj površini i obložite dno i stranice kalupa za tart (oko 24 cm prečnika). Izbockajte dno viljuškom i stavite u rernu da se peče 15-20 minuta ili dok ne postane lagano zlatno smeđe. Dok se kora peče, pripremite fil. Stavite slatku pavlaku u posudu i zagrejte ga na laganoj vatri. Kad provri, sklonite sa vatre i dodajte iseckanu čokoladu. Mešajte dok se čokolada potpuno ne otopi i smesa postane glatka.Kada je kora pečena, izvadite je iz pećnice i ostavite da se malo ohladi. Zatim rasporedite maline po dnu kore.


    Prelijte čokoladnu smesu preko malina i poravnajte površinu. Stavite tart u frižider da se potpuno stegne, barem 2-3 sata ili preko noći. Pre posluživanja ukrasite tart dodatnim svežim malinama i pospite šećerom u prahu, po želji.

    PRIJATNO!

  • Pročitajte i...
    Banana hleb Recept za banana hleb

    Ovaj recept je danas ubedljivo najtraženiji na internetu. Ako niste imali priliku da probate čuveni banana hleb, obavezno ga sačuvajte i spremite već danas.

    Paprikaš Posni riblji paprikaš

    Isprobajte ovaj recept i sigurno nećete pogrešiti.

    Smuti Smoothie sa jagodama i avokadom

    Evo jedne sjajne ideje za ukusnu užinu koju ovih dana možete konzumirati dok šetate prirodom. Svakako ovaj napitak je izuzetno hranljiv, pa možete da ga konzumirate i za doručak.

    Šnicle Najukusnije lovačke šnicle

    Mnogima omiljeno jelo iz detinjstva nije teško pripremiti. Dovoljno je samo da pratite recept i uživaćete u najlepšim i najukusnijim lovačkim šniclama.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: