Slušate: Popodne sa Milošem Lazićem

Pesma: Sergej Ćetković - Nazovi me

Popodne sa Milošem Lazićem
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Sergej Ćetković - Nazovi me
    2. Viktorija - Barakuda
    3. Plavi orkestar - Sačuvaj zadnji ples za mene
    4. Toše Proeski - Bože, brani je od zla
    5. Laki Pingvini - Pokreni me
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. 15. maj - 1 - Dodir noći
    2. 15. maj - 2 - Dodir noći
    3. 15. maj - 3 - Dodir noći
    4. Žarko Stepanov - Četvrtak - Mojih 50
    5. 14. maj - 1 - Dodir noći
  • Preporučujemo
    Prolećna supa sa povrećem Prolećna supa sa povrećem

    Evo jednostavnog i ukusnog recepta za laganu prolećnu supu sa povrćem – savršenu za dane kada nam je potrebno nešto osvežavajuće i hranljivo...

    Neodoljivi kolač sa višnjama Neodoljivi kolač sa višnjama

    Možda sezona višanja još uvek nije u punom jeku, ali to nije razlog da ne uživate u njihovom osvežavajućem ukusu — naročito kada znamo da se za ovaj kolač savršeno uklapaju i smrznute višnje. Lagani, kremasti i neodoljivo osvežavajući, ovaj kolač je kao stvoren za toplije dane i pravi je uvod u leto koje svi s nestrpljenjem čekamo.

  • Zdravlje
    Gazirana voda: Da li je dobra za nas? Gazirana voda: Da li je dobra za nas?

    Gazirana voda, poznata i kao kisela ili soda voda je voda obogaćena mehurićima ugljen-dioksida. Taj gas može biti prirodnog porekla ili se dodaje u običnu vodu u procesu karbonizacije.

    Problemi sa štitnom žlezdom? Evo šta bi trebalo da izbegavamo! Problemi sa štitnom žlezdom? Evo šta bi trebalo da izbegavamo!

    Ne postoji dijeta koja može izlečiti hipotireozu ili hipertireozu, ali određene namirnice i suplementi mogu otežati kontrolu ovih stanja.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Grčka laguna proglašena najboljom plažom u Evropi za 2025. godinu Grčka laguna proglašena najboljom plažom u Evropi za 2025. godinu

    Evropske plaže su među najboljima na svetu – to je nepobitna činjenica. Zato se svake godine i ažuriraju liste sa najboljim mestima za letnji odmor. A sada je tu još jedan izvor inspiracije za sve ljubitelje mora i sunca.

    Ovo su najpoželjnije destinacije za letnje putovanje u 2025. godini Ovo su najpoželjnije destinacije za letnje putovanje u 2025. godini

    Iako većina ljudi letnji odmor instinktivno povezuje s plažom, ovog leta trendovi pokazuju nešto sasvim drugo. Prema najnovijim podacima iz Mastercardovog izveštaja zasnovanog na analizi avionskih letova, Tokio — glavni grad Japana — izbio je na prvo mesto kao najtraženija destinacija za leto 2025.

  • Preporučujemo
    Očistite zagorelo posuđe uz pomoć jednostavnih trikova? Očistite zagorelo posuđe uz pomoć jednostavnih trikova?

    Zagorelo posuđe može da predstavlja pravi izazov za čišćenje, a često se poseže za grubim priborom poput žičanih četki ili agresivnim hemijskim sredstvima. Ipak, postoje jednostavni i prirodni načini da ga očistite, bez oštećivanja posuđa – pritom su ekološki prihvatljivi i veoma efikasni.

    Kako da operemo patike u veš mašini, a da ih ne oštetimo? Kako da operemo patike u veš mašini, a da ih ne oštetimo?

    Patike su obuća koju često nosimo u različitim uslovima – tokom šetnje, vežbanja, pa čak i po kiši ili blatu – zbog čega se brzo zaprljaju. Ako planirate da operete patike u veš mašini, važno je da preduzmete nekoliko koraka kako biste ih zaštitili od oštećenja.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.41 117.23 118.05
    CHF 124.45 125.33 126.21
    USD 103.78 104.51 105.25
  • Povezani članci
  • Ideja za ručak: Ćuretina u vinu

    Ako ne pripremate ćuretinu dovoljno često postoji velika verovatnoća da će vas ovaj recept oduševiti. Ovako spremljena ćuretina izuzetno je sočna i aromatična...




    21-04-2025 | 11:16 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstock, myviewpoint

     

    Sastojci:

    500g fileta od ćuretine
    2 šargarepe, iseckane na kolutove
    1 crni luk, iseckan
    2 čena belog luka, sitno iseckana
    250 ml belog vina
    200 ml pilećeg bujona
    2 kašike maslinovog ulja
    So i biber po ukusu
    Sveži peršun ili ruzmarin za dekoraciju (opciono)


    Priprema:

    Zagrejte maslinovo ulje u velikoj tiganju na srednje jakoj vatri. Dodajte iseckani luk i šargarepu, i pržite ih dok luk ne postane staklast, a šargarepa malo omekša. Dodajte beli luk i pržite ga još oko 1 minut. Dodajte komade ćuretine u tiganj i pržite ih sa svih strana dok ne dobiju zlatno smeđu boju. Kada meso dobije boju, sipajte vino i pileći bujon preko mesa. Smanjite vatru i kuvajte meso u vinu i bujonu dok ne postane mekano i sočno, oko 20-25 minuta. Pazite da ne prekuvate meso kako ne bi postalo suvo.


    Kada je meso kuvano, posolite i pobiberite po ukusu. Poslužite ćuretinu u vinu toplu, i pospite obrok svežim peršunom ili ruzmarinom za dekoraciju.

    PRIJATNO!

  • Pročitajte i...
    Prolećna supa sa povrećem Prolećna supa sa povrećem

    Evo jednostavnog i ukusnog recepta za laganu prolećnu supu sa povrćem – savršenu za dane kada nam je potrebno nešto osvežavajuće i hranljivo...

    Neodoljivi kolač sa višnjama Neodoljivi kolač sa višnjama

    Možda sezona višanja još uvek nije u punom jeku, ali to nije razlog da ne uživate u njihovom osvežavajućem ukusu — naročito kada znamo da se za ovaj kolač savršeno uklapaju i smrznute višnje. Lagani, kremasti i neodoljivo osvežavajući, ovaj kolač je kao stvoren za toplije dane i pravi je uvod u leto koje svi s nestrpljenjem čekamo.

    Zeleni smuti Zeleni smuti

    Ako vam voćni smutiji brzo podignu, ali još brže obore energiju, ovaj zeleni smuti je pravo rešenje. Reč je o kompletno izbalansiranom obroku – sadrži vlakna, zdrave masti, proteine i dovoljno ugljenih hidrata da vas održi sitim i stabilnim satima.

    Pohovane pečurke

    Pohovane pečurke su idealne kao kompletan obrok ili prilog, ali i kao ukusna zakuska uz pivo ili čašu vina.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: