Slušate: Dan sa Danijelom Milošević

Pesma: Bajaga i Losa - A ti se neces vratiti

Dan sa Danijelom Milošević
Naxi Radio
Moda i lepota
  • Nagrađeni najbolji učesnici PERWOLL FASHION WEEK-a Nagrađeni najbolji učesnici PERWOLL FASHION WEEK-a

    Za nama je 53. Perwoll Fashion Week uz čiji bogat program je maštalo više od 10.000 posetilaca uživo i preko 800.000 na online platformama. Tradicionalno, poslednji čin kojim se manifestacija zvanično zatvara je dodela nagrada najboljim učesnicima. U avangardnom prostoru kluba DIM, Modni studio Click je zahvaljujući brojnim medijskim partnerima i njihovim stručnim žirijima imao priliku da dodeli prestižne nagrade, u prisustvu brojnih saradnika, manekena, dizajnera, stilista, medija i gostiju iz javnog života prestonice.

  • Prirodni piling za usne koji će ih oporaviti Prirodni piling za usne koji će ih oporaviti

    Evo jednog jednostavnog recepta za prirodni piling za usne koji će ih ostaviti mekanima i glatkima. Istovremeno će uticati na prokrvljenost što će doprinetii da deluju malo punije.

  • Najbolji saveti za negu suve kože Najbolji saveti za negu suve kože

    Toplo vreme može negativno da utiče na suvu kožu, isto kao hladnoća i vetar. Ako je vaša koža prirodno suva donosimo vam nekoliko saveta koji će vam pomoći da koža ostane hidrirana, mekana i sjajna.

  • Prirodni balzam za preporod kose Prirodni balzam za preporod kose

    Prirodni balzam za preporod kose možete da napravite kod kuće koristeći nekoliko jednostavnih sastojaka. Evo jednog recepta:

  • PERWOLL FASHION WEEK svečano otpočeo revijom IGORA TODOROVIĆA PERWOLL FASHION WEEK svečano otpočeo revijom IGORA TODOROVIĆA

    Perwoll Fashion Week zvanično su otvorili direktor i osnivač Beogradske nedelje mode, Nenad Radujević, i modne dizajnerke Nevena Ivanović i Ana Trošić Trajković, u prepunom Hangaru u Luci Beograd.

  • POČINJE 53. PERWOLL FASHION WEEK POČINJE 53. PERWOLL FASHION WEEK

    Revijom NITI modnog kreatora Igora Todorovića, koja je izazvala ovacije na Milanskom Fashion Week-u, otvara se 53. po redu Perwoll Fashion Week. Svečano otvaranje je 11. aprila a biće upriličeno u u Hangaru u Luci Beograd gde će se održati najveći broj revija, izložbi i pratećih programa.

  • Šta mogu zajedno da urade ljudska mašta i veštačka inteligencija? Šta mogu zajedno da urade ljudska mašta i veštačka inteligencija?

    Ove modne sezone Beogradska nedelja mode u fokus donosi zanimljivu temu i započinje dijalog od suštinske važnosti za budućnost kreativnosti i stvaralaštva. Kako veštačka inteligencija sve više utiče na modu i kreativne procese, pitamo se: Koje su njene granice i koja je vrednost autentičnosti u doba masovne produkcije u kojoj tehnologija počinje i da imitira čoveka?

  • Napravite savršen razdeljak prema obliku lica Napravite savršen razdeljak prema obliku lica

    Svako ima omiljenu frizuru koja podrazumeva razdeljak, ali on može da bude na pogrešnom mestu i da pokvari ceo utisak. Čak i super gusta kosa može biti problematična, pa je dobro razmisliti o tome kako je češljamo.

  • Produženi BOB: Najpopularnija frizura ove sezone Produženi BOB: Najpopularnija frizura ove sezone

    Produženi ili prerasli bob jasno govori o prirodi ove frizure, a čini se da će ovo biti najmodernija frizura ovog proleća.

  • Spremni za lepo vreme: Pripremite domaći piling za stopala Spremni za lepo vreme: Pripremite domaći piling za stopala

    Ako niste mnogo vremena posvećivali svojim stopalima tokom zimskih dana, sada je pravo vreme. Evo jednog jednostavnog recepta za domaći piling.

  • Ruzmarin za oštećenu i ofarbanu kosu Ruzmarin za oštećenu i ofarbanu kosu

    Ruzmarin se povezuje s poboljšanjem cirkulacije krvi, što može da doprinese boljoj snabdevenosti folikula kiseonikom i hranljivim materijama, podstičući tako rast kose.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10