Slušate: Popodne sa Milošem Lazićem

Pesma: Kiki Lesendric I Tony Cetinski - Nemirne Noci

Popodne sa Milošem Lazićem
Naxi Radio
Stil
  • Lako do zanosnih lokni Lako do zanosnih lokni

    U poslednje vreme, sve više se mogu videti brojni trikovi za ulepšavanje, a među njima su i oni koji se odnose na negu i stilizovanje kose. Možda ste mislili da vam je za zanosne lokne potreban odlazak kod frizera, ali vrlo lako i sami možete napraviti postojanu frizuru.

  • Kokosovo ulje za negu kose Kokosovo ulje za negu kose

    Kokosovo ulje ima pozitivan učinak na zdravlje kose i kože, pa je neretko jedan od glavnih sastojaka kozmetičkih i preparata za negu. Jedan od načina nege svakako je primena organskog kokosovog ulja, te priprema maski u domaćoj radinosti.

  • Dior-ova kolekcija za narednu sezonu Dior-ova kolekcija za narednu sezonu

    Pogledajte promotivan video koji je predstavila modna kuća Dior, a koji nagoveštava šta je ono što će obeležiti predstojeću modnu sezonu kada je reč o njihovom dizajnu.

  • Koji oblik obrva je najbolji za vas? Koji oblik obrva je najbolji za vas?

    Poslednjih godina sve su dostupniji trendovi kratkoročnog i dugoročnog korigovanja obrva. Položaj i oblik obrva doprinosi celokupnom izgledu lica, stoga smo pripremili nekoliko tehnika kako sami možete postići adekvatan izgled obrva koristeći se šminkom i priborom za oblikovanje.

  • Bela košulja za sve prilike Bela košulja za sve prilike

    Bela košulja se može poistovetiti sa malom crnom haljinom, jer je vanvremenski komad odeće i prilagodljiva gotovo svakoj odevnoj kombinaciji.

  • Dior-ova kolekcija inspirsana tarotom Dior-ova kolekcija inspirsana tarotom

    Nova modna kolekcija kuće "Dior" za proleće-leto 2021 ispraćena je interesantnom kampanjom koja inspiraciju pronalazi u tarotu, odnosno simbolima i motivima na kartama.

  • Kako naneti tamni karmin? Kako naneti tamni karmin?

    Tamni karmini se uvek više koriste tokom zimskog perioda. Intenzivne nijanse bordo, ljubičaste, braon i crne uvek su izazovne za nanošenje, pogotovo ukoliko u tome niste vešti. Potrebna je praksa ovladavanja veštinom nanošenja, a u nastavku vam donosimo par trikova kako da to najlakše postignete.

  • Maska protiv tamnih podočnjaka Maska protiv tamnih podočnjaka

    Ukoliko se suočavate sa nastankom tamnih podočnjaka pokušajte da ublažite njihovu vidljivost pomoću prirodne maske od kurkume.

  • Dior-ov povratak Prirodi Dior-ov povratak Prirodi

    Dior je predstavio tizer kolekcije Cruise 2021, a u njoj ljubitelje ove modne kuće očekuju sunčani kadrovi te prepoznatljivi motivi.

  • Zavirite u novu Chanel-ovu paletu Zavirite u novu Chanel-ovu paletu

    Chanel je predstavo novu kolekciju šminke za sezonu proleće/leto 2021. godine.

  • U Novu godinu uz glitere U Novu godinu uz glitere

    Iako ćemo Novu godinu dočekati u našim domovima, to ne znači da smo uskraćeni za glamurozni izgled. Našminkajte se prema poslednjim svetskim trendovima, te uđite u Novu godinu u svom najlepšem izdanju.

  • Prirodne maske koje sprečavaju opadanje kose Prirodne maske koje sprečavaju opadanje kose

    Promena godišnjih doba ali i intenzivno tretiranje kose mogu uticati na njeno opadanje. Kako biste vašoj kosi pružili dodatnu negu, isprobajte neke od prirodnih maski za kosu koje će je nahraniti.