Slušate: Dan sa Danijelom Milošević

Pesma: Colonia - Njeno ime ne zovi u snu

Dan sa Danijelom Milošević
Naxi Radio
Stil
  • Roza za proleće Roza za proleće

    Ovog proleća na paleti boja su posebno akcentovane pastelne nijanse. Note koje naginju ka roza apsolutni su hit, a njihov učinak je dvojak - ne samo da ćete izgledati sveže, već ćete postići i tzv. prirodan izgled.

  • Marciano Guess Proleće/leto 2016. Marciano Guess Proleće/leto 2016.

    Kolekcija proleće/leto 2016. američkog brenda Marciano Guess je prožeta retro šik vibracijama u modernom stilu. Inspirisana je modernom ženom spremnom za nove avanture koju vodi njena senzualna i razigrana priroda.

  • Genijalno: Trik koji ćete obožavati Genijalno: Trik koji ćete obožavati

    Sigurno vam se nekada dogodilo da kupite omiljenu senku, puder u kamenu ili rumenilo i da se ošteti i pre nego što ste stigli da ga iskoristite. Scenario lomljenja nove senke svakako nije omiljen među ženama, a evo načina kako da ispravite štetu.

  • Modna razglednica neodoljive Jelene Rozge Modna razglednica neodoljive Jelene Rozge

    Liu Jo scenografija na splitskoj modnoj pozornici.

  • Tommy Hilfiger predstavlja kolekciju Rafaela Nadala Tommy Hilfiger predstavlja kolekciju Rafaela Nadala

    Prestižni američki modni i lifestyle brend Tommy Hilfiger je lansirao THFLEX kapsula kolekciju Rafaela Nadala sačinjenu od modernih odela i stilizovanih košulja.

  • Prirodna maska koja je zaludela svet Prirodna maska koja je zaludela svet

    Ovih dana dana na internetu je osvanuo recept maske koja podmlađuje kožu. Njenu efikasnost su mnogi potvrdili, a evo kako je možete napraviti.

  • Micelarna voda među najpoželjnijim preparatima Micelarna voda među najpoželjnijim preparatima

    Micelarna voda poslednih godina napravila je pravu revoluciju u industriji kozmetike. O njenim blagodetima se uveliko pisalo, a evo i zbog čega bi trebalo da počnete da je koristite, ukoliko već niste.

  • Grandž stil 90-tih & Karlie Kloss u aprilskoj kampanji Grandž stil 90-tih & Karlie Kloss u aprilskoj kampanji

    Inspirisan grandž stlom 90-tih godina, New Metallics je treći trend inkorporisan u Mango advertajzing kampanju za sezonu proleće/leto 2016.

  • Serbia Fashion Week: uspešno zavšena akcija Zaustavi taxi lepote Serbia Fashion Week: uspešno zavšena akcija Zaustavi taxi lepote

    U proteklom periodu od 21. do 27. marta pripadnice nežnijeg pola imale su priliku da se provozaju beogradskim ulicama sasvim neobičnim taksijem.

  • Voile Blanche novitet u ponudi Fashion&Friends Voile Blanche novitet u ponudi Fashion&Friends

    Italijanski brend sportske & fashion obuće VOILE BLANCHE novitet je u ponudi jedne od najvećih regionalnih retail kompanija, Fashion Company. Liniju muške i ženske obuće VOILE BLANCHE za proleće/leto 2016. možete kupiti u multibrand concept store-u FASHION&FRIENDS u Beogradu.

  • Prolećni detoks kose Prolećni detoks kose

    Tokom zime kosi je potrebna dodatna nega, a s prvim danima proleća svakako joj je potrebna detoksikacija. Ojačajte vaše vlasi, osvežite teme i neka zdrava kosa bude vaš zaštitni znak ovog proleća!

  • Levi's prolećna kolekcija 2016 Levi's prolećna kolekcija 2016

    Povratak legendarnom Laurel Kanjonu.