Slušate: Dan sa Danijelom Milošević

Pesma: Tijana Bogicevic - Krila Od Dima

Dan sa Danijelom Milošević
Naxi Radio
Stil
  • Noćna nega lica i tela Noćna nega lica i tela

    Koži je potrebna nega i tokom noći, a nužnost za hidratacijom se povećava tokom zime. Evo na kojih par delova tela bi trebalo obratiti pažnju i pružiti im potrebnu negu.

  • Modni čas sa Tamarom Pavićević Modni čas sa Tamarom Pavićević

    Tamara Pavićević, uspešna mlada modna dizajnerka i beauty&make up vlogerka podelila je sa čitaocima Naxi portala savete o odevanju, šmikanju, zdravlju, izgledu… Govori o svojim modnim počecima, kolekcijama, otkriva svoj pogled na današnju modu kao i planove za 2017. godinu...

  • Neodoljiva punđa za svečane prilike Neodoljiva punđa za svečane prilike

    Bilo da planirate da Novu godinu proslavite kod kuće ili na nekoj žurki u ovoj frizuri ćete se osećati kao diva! Dočekajte Novu godinu u velikom stilu.

  • Crni gliter za atraktivan pogled Crni gliter za atraktivan pogled

    Bliži se proslava Nove godine, a jedan od ključnih faktora za žene jeste šta obući i kako se srediti. Ovakav način šminkanja će vam se sigurno dopasti.

  • Atraktivne usne u nekoliko koraka Atraktivne usne u nekoliko koraka

    Period je proslava, pa ukoliko nemate vremena da uradite kompletnu šminku, maskara i akcenat na usne će biti više nego dovoljni.

  • Kasnite? To nije razlog da nemate frizuru Kasnite? To nije razlog da nemate frizuru

    Budilnik zvoni, niste stigli ni prvu kafu da popijete ili sa jednog dešavanja jurite na drugo? Ukoliko je ovaj scenario čest u vašoj svakodnevnici primenite ovih par trikova za brzu i efikasnu frizuru.

  • Party u novim bojama Party u novim bojama

    Uticaji iz daleka reflektuju se na Scotch&Soda praznične komade koji su svojevrsna oda bojama, sjaju i printovima.

  • Opuštajuća zimska kupka od mleka i kokosa Opuštajuća zimska kupka od mleka i kokosa

    Evo još jednog razloga da zavolite kupanje nakon napornog dana. Ne samo da tuširnje tokom zime, te prelazak ih hladnog u toplo predstavlja pravi raj za organizam, već aroma ove kupke potpuno osvoja čula i činiti da sva hladnoća, stres i brige nestanu očas posla.

  • Naxi party: Ove modne kombinacije su poznati prošetali na crvenom tepihu Naxi party: Ove modne kombinacije su poznati prošetali na crvenom tepihu

    Glamurozna proslava 22. rođendana Naxi radija u Stadion Hall-u bila je povod da brojne poznate ličnosti prošetaju crvenim tepihom i pokažu različite odevne kombinacije. Ono što bi se moglo sumirati kao sveopšti utisak odevnih kombinacija jeste svedenost, kao i da je crna i dalje odraz glamura i neprolazne elegancije.

  • Irina Shayk, Joan Smalls i Stella MaxWell u kampanji za revolucionarni REPLAY TOUCH Irina Shayk, Joan Smalls i Stella MaxWell u kampanji za revolucionarni REPLAY TOUCH

    Replay predstavlja TOUCH - novi jeans za žene koji unosi pometnju sa neverovatnim stepenom glatkoće sačinjen od bogate atraktivne tkanine.

  • Decembarska kampanja The Dusk Club Decembarska kampanja The Dusk Club

    Decembarska kolekcija španskog brenda MANGO ilustruje party bez kraja u dekadentnom francuskim dvorcu.

  • Glavu gore: Kako nositi štikle bez bola? Glavu gore: Kako nositi štikle bez bola?

    Da, ženska noga posebno seksi izgleda u visokim potpeticama, ali, da li lepota mora uvek i boleti? Ne baš. Donosimo vam par trikova kako da sprečite bol u stopalima od nošenja štikli.