Slušate: Popodne sa Milošem Lazićem

Pesma: Magnifico - Samo Malo

Popodne sa Milošem Lazićem
Naxi Radio
Zvezde
  • Ponovo u MTS DVORANI: Koncert RADETA ŠERBEDŽIJE I ZAPADNOG KOLODVORA Ponovo u MTS DVORANI: Koncert RADETA ŠERBEDŽIJE I ZAPADNOG KOLODVORA

    Glumačka legenda i vrsni umetnik Rade Šerbedžija nastupiće sa svojim orkestrom "Zapadni kolodvor" pred beogradskom publikom, 26. oktobra u mts Dvorani.

  • Rod Stjuart: Koncert za pamćenje u Beogradskoj areni Rod Stjuart: Koncert za pamćenje u Beogradskoj areni

    Britanski muzičar Rod Stjutart održao je sinoć koncert za pamćenje u Beogradskoj areni pred nešto više od 10.000 obožavalaca.

  • 32. Memorijal Nadežde Petrović, posvećen Sonji Savić 32. Memorijal Nadežde Petrović, posvećen Sonji Savić

    32. Memorijal Nadežde Petrović održava se od 21. septembra do 31. oktobra 2024. na više lokacija u Čačku: u izložbenom prostoru Umetničke galerije Nadežda Petrović, Spomen zbirci Bogića Risimovića Risima, Galeriji Narodnog muzeja u Čačku, Galeriji Etnološkog muzeja u Čačku i javnim prostorima. Ulaz na programe je besplatan, a naziv izložbe 32. Memorijala Nadežde Petrović je “Memorijal Sonja S.”, referenca na dve žene, dve umetnice i društvene aktivistkinje, obe rođene u Čačku – glumicu Sonju Savić, čiji legat baštini Umetnička galerija Nadežda Petrović, i slikarku Nadeždu Petrović, čije ime nosi Galerija, ali i središnji kulturni događaj grada – Memorijal Nadežde Petrović.

  • Jelena Gavrilovic maestralno izvela cuvene Diznijeve pesme na 2 koncerta u mts Dvorani Jelena Gavrilovic maestralno izvela cuvene Diznijeve pesme na 2 koncerta u mts Dvorani

    Naša glumica Jelena Gavrilović, koja je dala glas za srpsku verziju čuvene Elze iz kultnog animiranog hita „Zaleđeno kraljevstvo“ (Frozen) I i II deo, izvela je uživo uz ovacije numere iz tog filma: „Sad je kraj“ i „Otkrij se“, na dva dvočasovna Diznijeva koncerta u mts Dvorani 12.05.2024, pod nazivom "Čarobna muzika iz filmova", uz pratnju Vojvođanskog simfonijskog orkestra pod vođstvom maestra Mikice Jevtića.

  • Duh raspevanog Diznijevog carstva u punoj MTS DVORANI Duh raspevanog Diznijevog carstva u punoj MTS DVORANI

    Uz kultne numere iz najčuvenijih Diznijevih animacija, sa poznatim junacima koje su na sceni predstavili naši uvaženi glumci i pevači, večeras su u beogradskoj mts Dvorani održana dva dvočasovna spektakularna Diznijeva koncerta pod nazivm "Čarobna muzika iz filmova". Koncert je protekao uz pratnju Vojvođanskog simfonijskog orkestra pod vođstvom maestra Mikice Jevtića.

  • “ Nakon toliko godina” : Boris Režak najavio koncert u mts Dvorani “ Nakon toliko godina” : Boris Režak najavio koncert u mts Dvorani

    Nevena Božović i Boris Režak su juče u Lisabonu mts dvorane predstavili duetsku pesmu pod nazivom “Laž” u izdanju Magic records, a ovu priliku je popularni pevač iskoristio i da najavi koncert koji njegova publika željno iščekuje.

  • Dva dana do koncerta Tijane Bogićević u BitefArtCafe-u Dva dana do koncerta Tijane Bogićević u BitefArtCafe-u

    Tijana Bogićević je jedan od najraskošnijih vokala na našoj muzičkoj sceni, a sada se vraća pred beogradsku publiku 10. maja kada će nastupiti u prostoru kultnog kluba BitefArtCafe.

  • Tijana Bogdanović proverava poslednje pripreme uoči spektakla u Beogradu Tijana Bogdanović proverava poslednje pripreme uoči spektakla u Beogradu

    Samo pet dana pre početka Evropskog seniorskog prvenstva, delegacija predvođena generalnim sekretarom Tekvondo Asocijacije Srbije Miroslavom Krklješem i poznatom reprezentativkom sa impresivnim nizom evropskih i olimpijskih medalja Tijanom Bogdanović, obišla je finalne radove u Hali 1 Beogradskog sajma, u kojoj će biti održan najznačajniji šampionat pred Olimpijske igre 2024.

  • ROCKING WITH YU: KONCERTNA EKSPLOZIJA“ - KONCERT YU GRUPE ROCKING WITH YU: KONCERTNA EKSPLOZIJA“ - KONCERT YU GRUPE

    Jedan od najdugovečnijih bendova na ovim prostorima, legendarna YU Grupa održaće ove jeseni prvi put koncert u mts Dvorani, nekadašnjoj Dvorani Doma sindikata, time obeležavajući karijeru dugu 54 godine.

  • Tijana Bogdanović i Milica Mandić šalju poruku u svet! Tijana Bogdanović i Milica Mandić šalju poruku u svet!

    Dvostruke olimpijske šampionke Tijana Bogdanović i Milica Mandić postale su zaštitna lica Evropskog seniorskog prvenstva u tekvondou koje se, prvi put u istoriji, održava u Srbiji od 9. do 12. maja, u Hali 1 Beogradskog sajma.

  • Veče čistog hard roka i emocija uz DIVLJE JAGODE Veče čistog hard roka i emocija uz DIVLJE JAGODE

    Čuveni bend je sinoć u mts Dvorani održao koncert, a publika je svedočila sjajnoj zabavi. Hard rock umetnici su oživeli stare hitove i izveli nove pesme koje su oduševile fanove.