Slušate: Dan sa Danijelom Milošević

Pesma: Bajaga i Losa - A ti se neces vratiti

Dan sa Danijelom Milošević
Naxi Radio
Zvezde
  • Glumci pročitali poruku povodom Svetskog dana pozorišta Glumci pročitali poruku povodom Svetskog dana pozorišta

    Danas, 27. marta obeležava se Svetski dan pozorišta, a tim povodom, tradicionalno pročitana je međunarodna poruka koju svake godine na globanom planu poruči drugi umetnik. Ove godine, usled mera o zabrani kretanja i pozivu građanima da ostanu u svojim kućama, domaći glumci u video poruci pročitali su ovogodišnju poruku.

  • Pisci odgovaraju: Šta čitate ovih dana? Pisci odgovaraju: Šta čitate ovih dana?

    Izdavačka kuća Laguna, podelila je sopštenje u kome je publku obavestila o tome na čemu rade i šta trenutno čitaju Mirjana Bobić Mojsilović, Vanja Bulić i Jelena Bačić Alimpić

  • Rundek: To što perem to su ruke! Rundek: To što perem to su ruke!

    Muzičar Darko Rundek pridružio se borbi protiv Korona virusa video porukom u kojoj izvodi kratak odlomak svog velikog hita Ruke.

  • Marko Louis: Quarantine session Marko Louis: Quarantine session

    Posle dva objavljena singla koji najavljuju novi album planiran za kraj godine, Ninana i duet sa Lenom Kovačević pesma Kraj, Marko Louis je trebalo da u sklopu regionalne turneje ima i koncert u Kombank dvorani.

  • Umetnici poručuju građanima da ostanu kod kuće Umetnici poručuju građanima da ostanu kod kuće

    Grad Beograd, Sekretarijat za kulturu i gradska pozorišta, uputila su poziv glumcima da snime svoje video poruke podrške svim građanima, a najviše našim najstarijima, kako bi svojim primerom, u vreme vanrednog stanja, podigli svest o ozbiljnosti situacije, važnosti odgovornosti i solidarnosti i pozvali ih da prate uputstva i ostanu kod svojih kuća.

  • Bajaga radi na novoj muzici Bajaga radi na novoj muzici

    Aktuelna situacija oko virusa korona poremetila je koncertne planove mnogim muzičarima na ovim prostorima, pa i Bajagi i „Instruktorima“. Momčilo Bajagić je, međutim, uprkos tome, izuzetno aktivan u poslednje vreme, i to na nekoliko frontova.

  • Film o Nataši Kovačević premijerno 7. maja Film o Nataši Kovačević premijerno 7. maja

    Svečana premijera filma „Skok” o košarkašici Nataši Kovačević, njenom zadivljujućem životnom "comebacku“, ali i njenoj misiji da kod drugih ljudi sličnih sudbina probudi borbeni duh i motivaciju održaće se 7. maja, u Kombank Dvorani. Odmah potom ovo dokumentarno ostvarenje scenariste Aleksandra Miletća i reditelja Ivice Vidanovića naći će se na repertoarima ostalih bioskopa.

  • Zatvoren 48. FEST: Beogradski pobednik dodeljen Malkoviču Zatvoren 48. FEST: Beogradski pobednik dodeljen Malkoviču

    Sinoć je u Kombank dvorani dodelom nagrada najboljim filmovima i autorima svečano zatvoren 48. Beogradski međunarodni filmski festival FEST.

  • Zdravko Čolić 20. juna u Kragujevcu Zdravko Čolić 20. juna u Kragujevcu

    Zdravko Čolić, najveće ime naše pop muzike održaće u subotu 20. juna (20:00) veliki koncert na otvorenom u prostoru istorijskog "Kneževog arsenala" u Kragujevcu.

  • Pomeren datum premijere novog filma o Bondu Pomeren datum premijere novog filma o Bondu

    Nakon pažljivog razmatranja i temeljne procene globalnog tržišta, MGM, Univerzal i producenti Bonda, Majkl G. Vilson i Barbara Brokpli, objavili su da se start filma NO TIME TO DIE (NIJE VREME ZA UMIRANJE) pomera na novembar 2020. godine, saopštava "Taramount film".

  • UNIQUE: Nemanja Radulović i Double Sens na velikom platnu UNIQUE: Nemanja Radulović i Double Sens na velikom platnu

    Dojče gramofon i francuska filmska i video kuća Neutra pokrenuli su nov ciklus inovativnih, audiovizuelnih serija pod nazivom “UNIQUE - un artiste, un lieu, un concert” (Jedinstven – umetnik, mesto, koncert) koji uključuje neke od najznačajnijih muzičara današnjice. Prvi dokumentarni film – koncert je snimljen u neolitskom naselju Karnak i u njemu učestvuje Nemanja Radulović sa svojim kolegama iz sastava Double Sens. Projekcije su zakazane za 17. i 18. mart sa početkom u 21h, a ulaznice po ceni od 400 dinara su u prodaji na biletarnici Kolarčeve zadužbine.

  • Peta godina od odlaska Vlade Divljana Peta godina od odlaska Vlade Divljana

    Jedan od najznačajnijih muzičkih autora sa naših prostora Vlada Divljan (1958-2015) napustio nas je na današnji dan 4. marta pre pet godina.