Slušate: Dan sa Danijelom Milošević

Pesma: Massimo Savic - Neka Ti Plove Brodovi

Dan sa Danijelom Milošević
Naxi Radio
Zvezde
  • Saradnja dve muzičke zvezde Saradnja dve muzičke zvezde

    Pre samog početka svoje svetske turneje, Eros Ramacoti, zajedno sa portorikanskom zvezdom, Luisom Fonsijem, predstavlja singl Per Le Strade Una Canzone.

  • Sara Jo predstavila novi spot i pesmu Sara Jo predstavila novi spot i pesmu

    Sara Jo, naša najaktuelnija mlada pop zvezda, u utorak 22. januara predstavila je novu pesmu i spot naziva Bez sna.

  • Novi film Gorana Markovića na 47. FEST-u Novi film Gorana Markovića na 47. FEST-u

    Pored Glavnog takmičarskog programa, na 47. FEST-u će se naći još jedna takmičarska selekcija pod nazivom Srpski film (Srbija i prijatelji). U ovoj selekciji nalaze se srpski filmovi, ali i filmovi rađeni u koprodukciji sa Srbijom, koji će biti u konkurenciji za Beogradskog pobednika kao i za druge nagrade festivala.

  • Dženifer Aniston u novoj komediji Dženifer Aniston u novoj komediji

    Jednu od najvećih holivudskih zvezda i miljenicu publike, Dženifer Aniston publika će imati prilike da vidi na velikom platnu prilike u najnovijem filmu Knedlica od 7. februara.

  • Stana Katić: Volim balkanski koncept zajedništva Stana Katić: Volim balkanski koncept zajedništva

    Stana Katić, glumica kanadsko-srpskog porekla bila je ovogodišnja gošća i predsednica stručnog žirija takmičarskog programa 12. Kustendorfa. Na održanoj konferenciji za novinare, Stana Katić je otkrila impresije o samom festivalu, očekivanjima od mladih autora, prisetila se popularne serije "Kasl" koja joj je donela svetsku popularnost i najavila projekte na kojima trenutno radi.

  • Mile Kekin na Arsenalu Mile Kekin na Arsenalu

    Kultni pank rok bend Hladno pivo i njegov frontmen Mile Kekin dolaze na Arsenal Fest 09, koji će biti održan od 19. do 22. juna u Kragujevcu. Arsenal je prvi festival na kome će Mile nastupiti najpre samostalno kao kantautor 20. juna na Garden Stage-u, gde promoviše svoj novi album Kuća bez krova, a dan kasnije 21. juna pevaće na Main Stage-u sa matičnim Hladnim pivom.

  • Rasprodato prvo izdanje knjige Lauševićeve knjige Rasprodato prvo izdanje knjige Lauševićeve knjige

    Za manje od mesec dana prodaje, planuo je prvi tiraž knjige Sve prođe pa i doživotna, što znači da je prvih 30 000 primeraka autora Žarka Lauševića osvojilo čitaoce.

  • Petar Strugar je Zli vuk Petar Strugar je Zli vuk

    Animirana komedija Ko se boji vuka još 2, u svim bioskopima naći će se od 31. januara, a glavnog zlikovca i najljućeg vuka Mrgu tumači glumac Petar Strugar.

  • Kusturičin film o Muhiki i na FEST-u Kusturičin film o Muhiki i na FEST-u

    Deset godina nakon portreta Maradone, Kusturica se vraća dokumentarnom filmu da ovekoveči još jednu legendarnu figuru - bivšeg urugvajskog predsednika Hosea "Pepea" Muhiku u filmu "Pepe, jedan uzvišeni život".

  • Josipa Lisac u Novom Sadu Josipa Lisac u Novom Sadu

    Muzička diva Josipa Lisac nastupiće 24. februara (20:00) u Srpskom narodnom pozorištu, saopšteno je iz Long Play-ja.

  • Zoran Predin na Kolarcu: Gošća Anja Rupel Zoran Predin na Kolarcu: Gošća Anja Rupel

    Zoran Predin i Lačni Franz će održati svoj akustični koncert naziva Akustični poljubac u Velikoj sali Kolarčeve zadužbine u utorak 12. februara 2019. godine i za tu priliku gošća će im biti Anja Rupel (Videosex).

  • Met Dilon:  Nikada nisam imao ovakav doček Met Dilon: Nikada nisam imao ovakav doček

    Met Dilon, američki glumac stigao je večeras na Kustendorf, a Emir Kusturica je glumca svetske popularnosti tradicionalno dočekao uz rakiju, hleb i so.