Slušate: Dan sa Danijelom Milošević

Pesma: Danijela - Da je sladje zaspati

Dan sa Danijelom Milošević
Naxi Radio
Zvezde
  • Boris Novković pred beogradski koncert: Bend i ja štelujemo dobru energiju! Boris Novković pred beogradski koncert: Bend i ja štelujemo dobru energiju!

    Poznati hrvatski muzičar i pevač Boris Novković posle nekoliko godina pauze ponovo će zasvirati pred beogradskom publikom 19. novembra u 20h i time obeležiti jubilej 35 godina od izlaska prvog albuma "Kuda idu izgubljene djevojke."

  • Samardžić: Tri koncertne večeri u Beogradu Samardžić: Tri koncertne večeri u Beogradu

    Beograđani će ove zime u pesmama Željka Samardžića uživati tri dana 23, 28. i 29. decembra, najavljeno je danas na konferenciji za medije.

  • Hari Mata Hari najavio beogradski koncert Hari Mata Hari najavio beogradski koncert

    Hari Mata Hari, jedan od najpopularnijih pevača u regionu, najavio je danas u druženju sa novinarima svoj solistički koncert u mts Dvorani gde će nastupiti 16. decembra.

  • Emotivno veče uz Indexe i prijatelje Emotivno veče uz Indexe i prijatelje

    Koncertni spektakl "Indexi i prijatelji“, kao omaž kultnom sarajevskom bendu Indexi, održan je sinoć u punoj mts Dvorani kao jedan od pet velikih regionalnih koncerata posvećenih 60-godišnjici od osnivanja tog bezvremenskog benda.

  • Željko Samardžić: Još jedan koncert u mts Dvorani Željko Samardžić: Još jedan koncert u mts Dvorani

    Tradicionalni novogodišnji koncert Željka Samardžića zakazan za 23. decembar u mts Dvorani, rasprodat je , a poznat umetnik će održati još jedan koncert 28. decembra. Karte za drugi datum su puštene u prodaju.

  • Jelena Rozga: Nova emocija uz akustično izvođenje Jelena Rozga: Nova emocija uz akustično izvođenje

    Jelena Rozga je predstavila drugu singl pesmu Grizem, s legendarnog albuma "Bižuterija", koja će svoje mesto pronaći na njenom iščekivanom akustičnom albumu, na kojem će neki od njenih najvećih hitova biti predstavljeni u akustičnoj verziji.

  • Sara Jo gošća na koncertu italijanske zvezde Elise Sara Jo gošća na koncertu italijanske zvezde Elise

    Slavna italijanska kantautorka Elisa u subotu će održati koncert u Beogradu, u okviru evropske turneje koja je u toku, a kao specijalna gošća na bini će joj se pridružiti naša pop zvezda Sara Jo. Elisa je svetsku slavu stekla sjajnim kompozicijama i saradnjama sa izvođačima kao što Lučano Pavaroti, Andrea Bočeli, Tina Tarner, Cukero, bend Imagine Dragons, a Sara Jo će joj biti jedina gošća sa kojom će podeliti koncertnu binu u ovom delu sveta.

  • Osvajači: Proslava jubileja sa publikom! Osvajači: Proslava jubileja sa publikom!

    Članovi kragujevačkog benda Osvajači, "uz pomoć" hard rok muzičara domaće, ali i regionalne scene Kikija Lesendrića, Galeta ( Kerber), Zeleta Lipovače ( Divlje jagode ) i Zorana Milanovića ( Smak), sinoć su u punoj mts Dvorani održali tročasovnu lekciju dobrog , starog, čvrstog rokenrola, dovevši publiku i atmosferu do emotivnog i energetskog usijanja. Ovim žestokim nastupom bend je proslavio 30 godina trajanja i rada na rokenrol sceni.

  • Goran Karan pevao publici u punoj mts Dvorani Goran Karan pevao publici u punoj mts Dvorani

    Proslavljeni splitski tenor Goran Karan održao je koncert u mts Dvorani.

  • Boris Novković: Proslava jubileja i beogradski koncert Boris Novković: Proslava jubileja i beogradski koncert

    Boris Novković će u Beogradu, posle nekoliko godina pauze ponovo zasvirati pred beogradskom publikom 19. novembra u 20h i time obeležiti jubilej 35 godina od izlaska prvog albuma "Kuda idu izgubljene djevojke."

  • Petar Grašo deo koncerta posvećuje Oliveru Dragojeviću Petar Grašo deo koncerta posvećuje Oliveru Dragojeviću

    Jedna od najpoznatijih regionalnih pop zvezda, Petar Grašo, veoma uspešnu koncertnu godinu završiće spektakularnim nastupom u beogradskoj Štark Areni 11. novembra u organizaciji Skymusic-a, a kako je otkrio, deo nastupa biće posvećen njegovom prijatelju i kolegi, Oliveru Dragojeviću.

  • Tijana Bogićević: Snažne emocije u Novom Sadu i još jedan koncert Tijana Bogićević: Snažne emocije u Novom Sadu i još jedan koncert

    Pop pevačica Tijana Bogićević još jednom je na koncertu u Novom Sadu pokazala da je kraljica emocije i najlepših melodija domaće pop muzike! Na rasprodatom dvočasovnom koncertu u Srpskom narodnom pozorištu uživo je otpevala svoje najveće hitove “Hajde onda ništa”, “Tražim”, “Bezuslovno” i najavila još jedno druženje sa publikom, na istom mestu 23. oktobra.