Slušate: Dan sa Danijelom Milošević

Pesma: Bajaga i Losa - A ti se neces vratiti

Dan sa Danijelom Milošević
Naxi Radio
Zvezde
  • Rundek održao dva koncerta u Botaničkoj bašti i poslao snažnu poruku Rundek održao dva koncerta u Botaničkoj bašti i poslao snažnu poruku

    Darko Rundek i njegova Ekipa održali su dva koncerta, 26. i 27. avgusta, u Botaničkoj bašti Jevremovac.

  • Zakazan drugi koncert Gibonnija u Beogradu! Zakazan drugi koncert Gibonnija u Beogradu!

    Zbog velikog interesovanja publike, jedan od najpopularnijih i najuticajnijih muzičara regionalne muzičke scene, Zlatan Stipišić Gibonni, odžaće još jedan koncert u Beogradu, 22. oktobra u Štark areni.

  • Madam di Bari: Džoni Dep u ulozi kralja Luja XV Madam di Bari: Džoni Dep u ulozi kralja Luja XV

    Film Madam di Bari (Jeanne du Barry) rediteljke i glavne glumice Majven (Maïwenn) koji je svetsku premijeru imao na ovogodišnjem filmskom festivalu u Kanu i za kratko vreme stekao slavu u Francuskoj naći će od četvrtka, 31. avgusta i na repertoaru domaćih bioskopa.

  • Darko Rundek i Ekipa krajem avgusta u Botaničkoj bašti Darko Rundek i Ekipa krajem avgusta u Botaničkoj bašti

    Darko Rundek i Ekipa održali su koncert na prvom muzičkom festivalu Uzlet održanom u Čačku, a krajem avgusta beogradsku publiku očekuje koncert u Botaničkoj bašti.

  • Van Gogh, YU Grupa i Partibrejkersi na Zemun Fest-u Van Gogh, YU Grupa i Partibrejkersi na Zemun Fest-u

    Tradicionalni beogradski letnji festival Zemun Fest ove godine održaće se od 23. do 27. avgusta na tri lokacije u srcu jednog od najlepših delova Beograda. Na samom kraju avgusta, Zemun će biti mesto filmskih premijera, umetničkih izložbi, jedinstvenog street market-a i tri koncerta muzičkih velikana, grupa: Van Gogh, YU Grupa i Partibrejkersi.

  • Legendarna grupa Novi Fosili dolazi u mts Dvoranu Legendarna grupa Novi Fosili dolazi u mts Dvoranu

    Malo je muzičkih imena koja su se oduprla prolaznosti vremena i trendova i koja su ostala omiljena kod svih generacija. Upravo takvo ime su „Novi fosili“ koji će u 2024. godini proslaviti čak 55 godina postojanja, a ova legendarna grupa nastupiće 23. novembra 2023. godine u mts Dvorani.

  • Mia i Neno Belan predstavili spot za duetsku pesmu Mia i Neno Belan predstavili spot za duetsku pesmu

    Mia Dimšić i Neno Belan snimili su duetsku pesmu Ajmo u đir koja je dobila ekranizaciju.

  • Beogradski koncert Gorana Karana u oktobru Beogradski koncert Gorana Karana u oktobru

    Proslavljeni splitski tenor Goran Karan, vraća se na Veliku scenu nekadašnje Dvorane Doma sindikata, gde je i kako je sam ranije priznao, doživeo neke od najlepših trenutaka u svojoj karijeri. Baš zbog toga, ovogodišnji koncert zakazan za 6. oktobar biće održan pod nazivom „U srcu Beograda“.

  • Hari Mata Hari: Još jedan koncert u Beogradu Hari Mata Hari: Još jedan koncert u Beogradu

    Hari Mata Hari zakazao je još jedan nastup u mts Dvorani, tačnije dan posle prvobitno zakazanog prvog koncerta 14. oktobra u Beogradu. Tako će jedan od najboljih regionalnih pop pevača na istoj sceni nastupiti dva uzastopna dana, 14. i 15. oktobra, saopštavaju iz mts Dvorane.

  • Tradicionalni novogodišnji koncerti Željka Samardžića Tradicionalni novogodišnji koncerti Željka Samardžića

    Nakon što je prošle zime, Beograđanima priredio čak četiri koncerta u mts Dvorani, Željko Samardžić ove godine tradicionalne novogodišnje nastupe održaće 21. i 22. decembra na istom mestu.

  • Nina Badrić i Petar Grašo zatvorili Banja Luka Fest: Četriri nezaboravne večeri na Kastelu Nina Badrić i Petar Grašo zatvorili Banja Luka Fest: Četriri nezaboravne večeri na Kastelu

    U subotu, 8. jula koncertom Nine Badrić i Petra Graša, svečano je zatvoren ovogodišnji Banja Luka Fest, koji je publici u gradu na Vrbasu i posetiocima iz celog regiona, priredio četiri nezaboravne festivalske večeri.

  • Gibonni: Zahvalan sam svojoj publici Gibonni: Zahvalan sam svojoj publici

    Gibonni, jedan od najpriznatijih i najpopularnijih umetnika u regionu, nakon deset godina održaće koncert u beogradskoj Štark Areni 20. oktobra, a ekskluzivno za Naxi govori o predstojećem koncertu, publici, inspiraciji, te kontinuiranom stvaralačkom radu koji je refleksija njegovih misli i iskustava, unutrašnjeg sveta, ali i onog realnog koji ga okružuje.