Slušate: Dan sa Danijelom Milošević

Pesma: Colonia - Njeno ime ne zovi u snu

Dan sa Danijelom Milošević
Naxi Radio
Zvezde
  • Predstava Voz 200. put pred publikom Predstava Voz 200. put pred publikom

    Nastala po tekstu Кormaka Makartija u režiji i adaptaciji Voje Brajovića, predstava „Voz“ je premijerno izvedena u oktobru 2015. godine. Do sada je na sceni Zvezdara teatra izvedena 147 puta, a gostovala je na brojnim scenama i festivalima u našoj zemlji i u inostranstvu, čak 52 puta. Sa 199 izvedbi ovaj komad je pogledalo blizu 50 hiljada gledalaca. Jubilarno 200. izvođenje je zakazano za ponedeljak, 16. maj na Novoj sceni od 19.30 časova.

  • Josipa Lisac ispunila srca u mts dvorani Josipa Lisac ispunila srca u mts dvorani

    Muzička diva Josipa Lisac priredila je sinoć veličanstven, dvočasovni koncert svojim obožavaocima u ispunjenoj beogradskoj MTS dvorani, nekadašnjem Domu sindikata. Legendarna umetnica, koja je u srpskoj prestonici, u poslednje vreme, držala tradicionalne koncerte 14. februara, na svoj rođendan i na Dan zaljubljenih, ovoga puta je riznicu nezaboravnih pesama podarila tačno tri meseca kasnije. Kod publike se itekako osetilo da se uželela vrsne interpretatorke, posle iznuđene dvogodišnje pauze zbog pandemije.

  • Konstrakta osvojila Torino: Srbija u finalu Konstrakta osvojila Torino: Srbija u finalu

    Sinoć, 12. maja održano je drugo polufinalno veče muzičkog takmičenja "Pesma Evrovizije 2022", a plasman u finale izborila je i srpska predstavnica Konstrakta sa numerom "In corpore sano".

  • Šerbedžija 17. juna u Botaničkoj bašti Šerbedžija 17. juna u Botaničkoj bašti

    Rade Šerbedžija i Zapadni kolodvor bend se vraćaju u Botaničku baštu „Jevremovac“, gde će 17. juna održati koncert.

  • Boris Režak: “Lastavica” dobija spot Boris Režak: “Lastavica” dobija spot

    Boris Režak, istaknuti pop pevač, uskoro će publiku iznenaditi spotom za pesmu „Lastavica“. U razgovoru za Naxi, otkrio je utiske sa festivala „Beogradsko proleće“, na kom je nedavno učestvovao, kao i šta je ono što možemo dalje da očekujemo u njegovom radu.

  • Boris Novković i Alka Vuica predstavljaju Ja’Smina i pesmu E, moj brate Boris Novković i Alka Vuica predstavljaju Ja’Smina i pesmu E, moj brate

    Boris Novković, prosavljeni kantautor, i Ja’Smin snimili su prvi zajednički duet “E, moj brate”.

  • Nova knjiga Žarka Lauševića Nova knjiga Žarka Lauševića

    Ti prvi dani, nedelje, van zatvorskih zidina, spuških, zabelskih, ili onih najsumornijih, u Centralnom zatvoru, mogli bi da stanu u jedan jedini Arsenov stih: „Kao poslije bolesti, opet učim jesti, hodati...“

  • Lejdi Gaga otpevala pesmu za novi Top Gan Lejdi Gaga otpevala pesmu za novi Top Gan

    Proslavljena pevačica Lejdi Gaga otpevala je pesmu "Hold My Hand" za potrebe filma "Top Gan: Maverik".

  • Premijera filma “Ne igraj na Engleze” u čast Marku Živiću Premijera filma “Ne igraj na Engleze” u čast Marku Živiću

    Svečana premijera filma “Ne igraj na Engleze” reditelja Slobodana Pešića održaće se sutra, 10. maja u 20h u mts dvorani (bivšoj Kombank dvorani). Premijera filma snimljenog na osnovu istoimene kultne pozorišne predstave biće posvećena nedavno preminulom Marku Živiću.

  • Petar Božović stigao na Mećavnik: Nije još uvek vreme da odložim ovo oružje svijetlo Petar Božović stigao na Mećavnik: Nije još uvek vreme da odložim ovo oružje svijetlo

    Legendarni glumac Petar Božović stigao je danas na 15. Kustendorf, gde će mu na svečanom zatvaranju festivala biti uručena nagrada "Drvo života".

  • Nakon 36 godina Top Gan stiže na velika platna Nakon 36 godina Top Gan stiže na velika platna

    Film Top Gan: Mverik pretpremijerno će biti prikazan 25. maja u odabranim bioskopima, a karte za film u kome nakon više od tri decenije Toma Kruza možemo videti u ulozi čuvenog Pita Maverika Mičela mogu se kupiti već danas.

  • Ljubav bez dodira u novom ruhu Ljubav bez dodira u novom ruhu

    Pesma Ane Stanić Ljubav bez dodira, sa kojom se takmičila na Pesmi za Evroviziju 2022, dobila je novo ruho.