Slušate: Popodne sa Milošem Lazićem

Pesma: U Škripcu - Izgleda Da Nismo Sami

Popodne sa Milošem Lazićem
Naxi Radio
Zvezde
  • Seka Sablić i Gorica Popović u novoj predstavi Ateljea 212 Seka Sablić i Gorica Popović u novoj predstavi Ateljea 212

    U Pozorištu Ateljeu 212, na Sceni Petar Kralj u petak 7 februara je premijera predstave „Lažljivica“ Nikolaja Koljade, u prevodu Novice Antića i režiji Stefana Sablića.

  • Josipa Lisac poziva publiku u Sava Centar Josipa Lisac poziva publiku u Sava Centar

    Muzička diva Josipa Lisac, odnedavno dobitnica "Porina" za životno delo, video porukom pozvala je Beograđane i sve svoje fanove da dođu na njen koncert za Dan zaljubljenih 14. februara (20:30) u beogradskom Sava centru, gde će joj specijalni gost biti Vukašin Marković, frontmen benda Irie FM.

  • Stikeri Sergeja Ćetkovića za Dan zaljubljenih Stikeri Sergeja Ćetkovića za Dan zaljubljenih

    Popularni pevač Sergej Ćetković, koji ove godine slavi dve decenije uspešne karijere, uz novi album koji uveliko priprema i veliku regionalnu turneju, odlučio je da svoju publiku obraduje i zvučnim stikerima.

  • Tre sorele ponovo na pozorišnim daskama Tre sorele ponovo na pozorišnim daskama

    Predstava "Tre sorele" po tekstu Stevana Кoprivice u režiji Milana Кaradžića, nakon 16 godina ponovo će doživeti premijeru na daskama Zvezdara teatra, 7. februara. Tim povodom, danas je u pomenutom teatru održana konferencija za novinare na kojoj je govorio autorski tim predstave, kao i Dušan Kovačević, direktor pozorišta.

  • Nastavak turneje: Čolić rasprodao koncert u Kraljevu Nastavak turneje: Čolić rasprodao koncert u Kraljevu

    Posle niza beogradskih koncerata za koje su karte planule neverovatnom brzinom, Zdravko Čolić ne prestaje da ruši rekorde. Turneja „Ono malo sreće“ nastavlja se i u ovoj godini, a prvi koncert održaće se u Kraljevu, 5. marta, saopštava Čolićev PR tim.

  • Četiri godišnja doba u Šulićevoj interpretaciji Četiri godišnja doba u Šulićevoj interpretaciji

    U sredu, 6. februara čelista Luka Šulić, održaće beogradski koncert u Velikoj dvorani Sava centra u okviru turneje kojim promoviše svoj prvi solo album "Četiri godišnja doba".

  • Finale Super Bowl-a: Ovacije za Šakiru i JLo Finale Super Bowl-a: Ovacije za Šakiru i JLo

    Tradicionalno, poluvreme finalnog Super Bowl-a obeleži nastup neke od najvećih zvezda šou biznisa, a ove godine, publika je imala poseban ugođaj, jer je prisustvovala nastupu dveju muzičkih zvezda - Šakire i Dženifer Lopez.

  • Vukašin Marković gost Josipe Lisac Vukašin Marković gost Josipe Lisac

    Frontmen benda Irie FM Vukašin Marković biće specijalni gost Josipe Lisac na njenom koncertu za Dan zaljubljenih 14. februara (20:30) u Sava centru u Beogradu.

  • Jura i Film: Zakazan i drugi beogradski koncert Jura i Film: Zakazan i drugi beogradski koncert

    Legendarni muzičar Jura Stublić i njegov Film posle prvog rasprodatog koncerta 29. februara u "Amerikani", zbog izuzetnog interesovanje publike održaće 15. marta (21:00) i drugi u istoj dvorani Doma omladine Beograda, saopštava Long Play.

  • Posle 22 godine u istoj predstavi Posle 22 godine u istoj predstavi

    Atelje 212 obnavlja predstavu ART u petak 31. januara u 20h na sceni Mira Trailović, posle 22 godine. Glumačka postavka je kao pre 22 godine i čine je Svetozar Cvetković, Tihomir Stanić i Branislav Zeremski, dok režiju potpisuje Alisa Stojanović.

  • Premijera filma Grudi Premijera filma Grudi

    Konferencija za medije povodom premijere filma Grudi crnogorske rediteljke Marije Perović održana je u Kombank dvorani, a na konferenciji su se medijima obratili rediteljka Marija Petrović i glumci Nada Šargin, Vojin Ćetković i Danilo Lončarević.

  • Dodeljene Gremi nagrade: Bili Ajliš trijumfovala Dodeljene Gremi nagrade: Bili Ajliš trijumfovala

    Na 62. dodeli Gremi nagrada među najuspešnijima se našla mlada umetnica Bili Ajliš koja je osvojila čak četiri nagrade.